RDS Fiberlink

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    viteza pe extern
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

<div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de bogdancr Vezi mesajele
    Vrea sa fie comparata....de unde bani pentru 3G ?
    http://www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=49baaab893
    uite cum vorbesti tu aiurea...
    acu o saptamana doua te bateai cu pumnu in piept ca o sa vanda licienta, ca n-au bani si alta aberatii de-astea.
    poze

We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.

Newcomer woody's Avatar woody reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-05-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Dorian Vezi mesajele
    Mai, tu ai doua elastice la chilotzi? Daca ar avea fibra de back-up cum zici tu... chestiune care de fapt se numeste tronson, dar nu conteaza, gasesti pe Wikipedia despre asta, asa... ar insemna costuri mai mari pentru abonati si investitie aproape aiurea dar serviciile nu s-ar imbunatati cu nimic, pentru ca nu taie nimeni fibra in fiecare zi.
    Revin, nu ai doua elastice la chiloti pentru ca unul e suficient, iar cel de-al doilea, adica de back-up, cu siguranta te-ar deranja, asta in cazul in care nu cumva porti curea la chiloti.

Toate cele bune, pe curand.
    Apropo eu am 3 elastice la chiloti VPN pt. ca am aplicatii critice gen pariuri sportive, banci, lanturi farmaceutice si-mi trebuie redundanta.
    P.S. explica o retea ip mpls lasa wkipedia, forumsopftpedia etc. si de ce o firma are nevoie de comunicatii on-line non-stop si cu SLA.
    Dar daca la alimentara iti trebuie curea.........ia una din SUCPI ca si eu am acasa
    Dacia 1310, 300CP bi-turbo

Linux user Dorian's Avatar Dorian reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    119
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Of, mai-mai!

Eu am 10 elastice la chiloti deoarece sunt slab si am nevoie....dar sa revenim la realitate. Eu nu inteleg la ce te referi tu in acest post. Eu am spus ca RDS are fibra atarnata pe stalpi iar Orange si RTC au ingropata.....Ce naiba legatura are asta cu backup-ul ?

Bogdan, ai spus ca trebuie sa aiba si o a doua fibra daca e firma care se respecta. La asta ma refeream, dar nu e nici o problema, si eu uit ce spun cand sunt beat.

Ce treaba ai tu de cu de unde au ei bani de 3G, la ce ti-ar folosi tie informatia asta. Okay, iti spune cineva de unde au avut bani, si...?

Lasa, mai, oamenii in pace, mai zi un loc in lume unde la $9 dolari mai ai astfel de servicii. Tie nici daca-ti dau 1Gb pe secunda in exterior nu esti multumit. Ce treaba ai tu cu afacerile lor, e o firma, tu nu poti sa iei nici o decizie, poti doar sa devii client, sa renunti la servicii, si sa trimiti feed-back, care poate fi placut sau neplacut, esti liber sa te exprimi indiferent ca esti multumit sau nu, in rest barfe si bete-n roti stie toata lumea sa bage fara sa aiba 47 de facultati.

Parerea mea este ca cea mai mare importanta o are raportul calitate/pret. Esti liber sa alegi omule, ia-ti dial-up daca nu-ti convine, e simplu.

Si gata, ca am postat deja prea mult pe thread-ul asta.
    Last edited by Dorian; 20-11-2006 at 15:04. Motiv: Automerged Doublepost

Member wasssu's Avatar wasssu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    Nu mai fabulati atat pe tema 3G-ului. Asteptati pana in primavara si misterul se va dezlega

Linux user Dorian's Avatar Dorian reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    119
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de woody Vezi mesajele
    Apropo eu am 3 elastice la chiloti VPN pt. ca am aplicatii critice gen pariuri sportive, banci, lanturi farmaceutice si-mi trebuie redundanta.
    P.S. explica o retea ip mpls lasa wkipedia, forumsopftpedia etc. si de ce o firma are nevoie de comunicatii on-line non-stop si cu SLA.
    Dar daca la alimentara iti trebuie curea.........ia una din SUCPI ca si eu am acasa
    Esti distractiv tipule, solutia ta de back-up e treaba ta, tronson de fibra optica e deja altceva, e vorba de data-carriage, adica un alt layer, nu de VPN si redundanta. Si ca sa scapi de problema cu fibra si siguranta conexiunii, solutia e simpla: ia-ti modem radio si stai conectat 99.99% din timp, daca ai nevoie de comunicatii non-stop.

Apoi, ISP-ul trebuie sa-ti asigure conexiunea, nu si securitatea datelor atat timp cat pe terminalele din firma ta sunt IP-uri routabile pentru care se presupune ca IT manager-ul tau trebuie sa implementeze solutii de securitate. Daca nu ai un astfel de manager ISP-ul iti poate oferi un astfel de serviciu de IT Security. In rest, e treaba ta ce variante alegi pentru sistemul de facturare, de tipul de server pentru lantul de farmacii, de ce aplicatii ai nevoie. Singura protectie din partea ISP-ului pe care o ai, este cea pentru VPN, in rest, te priveste. Reciteste contractul

Si ca sa explic totusi ce e cu SLA si MPLS-ul, asta e la layer 2, n-are treaba cu transportul de date. Pentru ca daca citeai mai atent, despre asta era vorba, nu despre protocoale.

In fine, ideea de baza era ca nu ai nevoie de doua fibre nationale pe aceeasi ruta. Hehe, si apropos, ironia cu Wikipedia e prost plasata Daca recitesti posturile iti dai seama si singur.

Poate vinzi cureaua aia din SUCPI pe forum, oricum, multumesc pentru pont, esti prea amabil, dar prefer sa cumpar din locuri ceva mai placute unde cei care te servesc au auzit ca nu ti se poate intampla nimic rau daca saluti clientul.

Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Dintre cei cu fibra, mai e cineva limitat ca mine pe upload la 1MBps?

Am sunat la ei si mi-au zis ca nu e garantata viteza si ca nu sunt limitat.
    Bullshit!!!

P.S> Doar pe upload, download-ul zboara
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    Citat Mesaj iniţiat de Eros Vezi mesajele
    Dintre cei cu fibra, mai e cineva limitat ca mine pe upload la 1MBps?

Am sunat la ei si mi-au zis ca nu e garantata viteza si ca nu sunt limitat.
    Bullshit!!!

P.S> Doar pe upload, download-ul zboara
    Si eu am observat asta in ultima vreme. Seara parca mai depaseste 1 MB.

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    toti suntem limitati

Asta era acum o ora
    de atunci urmaresc pe tracker statisticile si nu sare la nimeni de 1 MBps acum.

Coder IeD3vil's Avatar IeD3vil are ceva special... IeD3vil are ceva special...
    Data de inscriere
    04-11-2005
    Locaţie
    Behind the wheel o_o Sex: Daily
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1367
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    148
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    si primii 2 presupun ca nu au fiber nu ?
    BadAss Programmer :-))

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    ba da dar atunci le mergea.

Acum toti sunt sub 1 MBps

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    ba da dar atunci le mergea.

Acum toti sunt sub 1 MBps
    Dupa ora 18 sar de 1 MB/s upload.

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    e trecut de 18 si nu vad nici o schimbare

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    nici la firme am vazut ca nu sare uploadu pe intern de 1 Mega si acolo cica e garantata banda

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    e trecut de 18 si nu vad nici o schimbare
    Ajunse pe la 2 M uploadu... dar nu tragea o singura pers... adunate

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    116
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Propun sa mergem toti peste ei maine cu pliantele si contractul in mana.
    E clar limitat.
    O sa ne arunce in fata ca nu e garantata viteza. Dar mergand cu viteza asta e clar limitat.

Citat Mesaj iniţiat de wasssu Vezi mesajele
    Ajunse pe la 2 M uploadu... dar nu tragea o singura pers... adunate
    era constant?

Edit: eu te vad pe tine cu: 537.08 kB/s
    Da si tu un update tracker.

Edit2: Propun sa-i invadam cu telefoanele si sa insistam sa ne faca sesizare sa vedem atunci ce fac
    Last edited by Moderator; 22-11-2006 at 18:38. Motiv: LE

Member fallout's Avatar fallout reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    475
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nici nu bagara bine fibra si deja limiteaza si metro, taranii ^&@#&@#**$* *@$@#% !#%
    MB: ABIT IP35 Pro CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 3GHz with Thermalright Ultra-120 Extreme
    RAM: Crucial Ballistix Tracer 4GB DDR2 HDD: 4x WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2
    GPU: GeForce MX4000 (Really) LCD: DELL 2407WFP Case: Antec P182 Extra: Logitech MX Revolution

Mess with the best... die like the rest.
    [Vanzari Componente - click]

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    La Upload Rate este media ce iti afiseaza acolo? Sau cat este in momentul respectiv?

De-al casei darkrul3s reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    58
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    si la mine merge pana-n 1.3 uploadu

De-al casei PhantoM_01's Avatar PhantoM_01 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    579
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    25.0
    fiti multumiti cu 1M upload....astia pe cable ar trebui sa se spanzure ?

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: